Mörker

Ibland hopar sig sakerna som ska klaras av och då är det lätt att börja slarva med andra.
Idag var det väldigt nära att löprundan fick stryka på foten, "jag kan ju lika gärna ta den imorgon" tänkte den lilla latmasken i mig.... Men imorgon är det också en massa annat som ska göras, och jag hade faktiskt planerat in den idag. Det vore ju ett snabbt misslyckande om jag skulle fuska redan första veckan - nej,  så kan vi inte ha det!

Jag kom i väg på min runda men det hann bli väldigt mörkt ute, och lamporna stod inte alltid så tätt längs min planerade rutt. Läskigt! Jag som alltid varit mörkrädd....
Ett annat problem som dök upp var alla sniglar överallt, dom syns ju inte heller i mörkret och att krasa runt med snigelklet under skorna är inte jättemysigt.

Jag fick tips om siten funbeat.se, kollade in den idag och den verkar kanon som hjälp i träningen. Jag har inte hunnit sätta mig in i allt man kan ha den till men att föra träningsdagbok med flera träningstyper, hitta och mäta ut rundor, sätta upp mål mm är en bra start.

De första fyra passen är avklarade, nästa blir på måndag och så här långt känns det riktigt bra! Jag är så nöjd över att jag tagit mig i kragen och utmanat mig själv, vågat något nytt och för mig svårt. Heja mig!


Kommentarer
Postat av: Carina

hejja dej!

2010-10-09 @ 10:20:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0